Interactieve bijeenkomsten

interactieve bijeenkomsten, informatiebijeenkomst, inloopavond, participatiebijeenkomst, evenement
Met alle zintuigen aan het werk tijdens de interactieve bijeenkomsten van Rilato: van Ontdek-De-Sfeer-Ateliers tot Prikkelende Proeven. Voor iedere doelstelling heb ik een effectieve methode.

Samen ontdekken, samen vieren

online interactieve dialoog, online bijeenkomst, Livestream
Voor de gemeente Amsterdam mocht ik een van de eerste Livestreams ontwerpen & organiseren: een online interactieve dialoog tijdens corona

 

In iedere fase van een project is er behoefte om belanghebbenden van een project te ontmoeten. 

 

In het begin speelt participatie een grote rol. Je vraagt Rilato dan om je te helpen een effectieve, interactieve bijeenkomst te ontwerpen en te organiseren. Met de honderden bijeenkomsten die ik al heb georganiseerd weet ik precies hoe iedereen zorgvuldig kan worden geïnformeerd. Hoe iedereen mee kan denken en mee kan doen. En hoe je omgaat met weerstand bij gevoelige opgaven tijdens deze live bijeenkomsten.

evenementenorganisatie, start bouw, interactieve bijeenkomst, informatiebijeenkomst, atelier, workshop, participatiebijeenkomst, online, livestream
Start Bouw Evenement: Nieuwe Onderzoeksgsebouw VU Campus

 

Ieder project kent een kantelpunt. Het moment waarop er ook ruimte komt om een mijlpaal met elkaar te vieren.

 

Een start bouw, een hoogste punt of een oplevering of overdracht. Ook voor de organisatie van deze evenementen kan je bij Rilato terecht.